Keraman Suite

Tegallalang
Keraman Suite Öne Çıkan Resim
Keraman Suite Dış Mekan
Keraman Suite Kahvaltı
Keraman Suite Oda Manzaraları
Keraman Suite Oda Düzeni
Image More +9 fotoğraf
Keraman Suite
Jl.Tirta Tawar, Subak Keraman , Tegallalang

Tegallalang bölgesindeki Keraman Suite konaklamanızda Gaya Ceramic Arts Centre ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Bali Pulina ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ubud Maymun Ormanı ile 4,6 mi (7,3 km) ve Tegallalang Çeltik Terasları ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Misafirler için 6 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda (Wooden Villa)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x