Kabinawa Ubud Villas by Pramana Villas

Lesser Sunda Islands, Tegallalang
Kabinawa Ubud Villas by Pramana Villas Öne Çıkan Resim
Kabinawa Ubud Villas by Pramana Villas Dış Mekan
Kabinawa Ubud Villas by Pramana Villas Dış Mekan
Kabinawa Ubud Villas by Pramana Villas Dış Mekan
Kabinawa Ubud Villas by Pramana Villas İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Kabinawa Ubud Villas by Pramana Villas
Jl. Duur Bingin Br. Tengah Lesser Sunda Islands, Tegallalang

Kabinawa Ubud Villas by Pramana Villas konaklamanızda Tegallalang bölgesinde, Tegallalang Çeltik Terasları ile 3,1 km (1,9 mi) ve Ubud Kraliyet Sarayı ile 5,9 km (3,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 6 km ve Campuhan Tepesi Yürüyüş Yolu ile 6,8 km mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 6 klimalı odada şömine ve LED televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler 1 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası
Room
Family Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x