Kenya Bay Beach Hotel

Kenya Coast, Mombasa
Kenya Bay Beach Hotel Genel
Kenya Bay Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Kenya Bay Beach Hotel Dış Mekan
Kenya Bay Beach Hotel Banyo Tipleri
Kenya Bay Beach Hotel Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +7 fotoğraf
Kenya Bay Beach Hotel
Mombasa Malindi Highway Bamburi Beach, North Coast Kenya Coast, Mombasa

Kenya Bay Beach Hotel misafirlere Mombasa bölgesinde, plajda ve Bamburi Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Haller Park ile 1,7 mi (2,8 km) ve Nguuni Nature Sanctuary ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Resort otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 106 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Mombasa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Double Room
Room
Superior Double Room
Room
Deluxe Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x