Kent Hotel İstanbul

Fatih, İstanbul
Kent Hotel İstanbul Genel
Kent Hotel İstanbul Bar
Kent Hotel İstanbul Bar
Kent Hotel İstanbul Bar
Kent Hotel İstanbul Lobi
Image More +11 fotoğraf
Kent Hotel İstanbul
Ordu Cad. No:2/4 Beyazıt/İstanbul Fatih, İstanbul

İstanbul'un tarihi semtlerinden olan Fatih'te etkileyici dış mimarisi ve modern iç mekanları ile dikkat çeken Kent Hotel İstanbul; sigara içilmeyen 96 odası, 6 suit odası ve tekerlekli sandalyeye uygun, engelli banyolarına sahip engelli odaları ile hizmet veriyor. 4 yıldızlı otelin lobisindeki özel bilgisayar salonunda, tesis içinde ve odalarda yüksek hızda internet bağlantısı sağlanıyor. 120 kişilik restoranı bulunan otelde dünya mutfaklarından lezzetlerin yanında Osmanlı kebabı ve havuç köfte gibi geleneksel Türk yemeklerini de tadabilirsiniz. Zengin bir kokteyl ve içecek menüsü olan Haliç Bar’da ise kahve çeşitlerinin yanında lezzetli hamur işlerinin de tadına bakabilirsiniz.

En son teknolojiyle donatılmış 80 kişilik Anatolia toplantı salonunda LCD projektör, yazı tahtası, LCD TV, işitsel ve görsel cihazlar bulunan otel, iş toplantıları için de ideal. Dinlenmek isteyen konuklarına spa merkezinde sauna, Türk hamamı ve masaj hizmetleri sağlayan otel, çocuklu aileler için ise ücretsiz beşik-çocuk yatağı ve profesyonel personeli ile odada çocuk bakım hizmeti de sunuyor.

Otelden Kapalıçarşı 6 dakika, Çemberlitaş Hamamı 13 dakika, Süleymaniye Camii 15 dakika, Sultanahmet Meydanı 20 dakika ve Mısır Çarşısı sadece 25 dakika yürüyüş mesafesinde.

Fatih merkezine 1,1 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda (1 King Bed)
Room
Family Room
İkiz
Standart İkiz
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
1
Ekonomi 1 Çift Kişilik Yatak
1
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
Standart
Standart Oda
Üçlü
Standart Üçlü

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x