Kent Baywatch Suites

Kochi
Kent Baywatch Suites Dış Mekan
Kent Baywatch Suites Dış Mekan
Kent Baywatch Suites Dış Mekan
Kent Baywatch Suites Dış Mekan
Kent Baywatch Suites İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Kent Baywatch Suites
Kozhikudu Jn. Edakochi , Kochi

Kent Baywatch Suites misafirlere Koçi bölgesinde, iş merkezinde, Vembanad Gölü ve Santhanagopala-Krishnaswamy Temple 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Lulu Alışveriş Merkezi ile 13,6 mi (22 km) ve Kerala Folklor Müzesi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

B at Bay yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için apart dairede ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 68 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit
Room
Exclusive Süit, 1 Yatak Odası
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x