Sugar Business Hotel

Kanayannur
Sugar Business Hotel Genel
Sugar Business Hotel Genel
Sugar Business Hotel Genel
Sugar Business Hotel Öne Çıkan Resim
Sugar Business Hotel Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Sugar Business Hotel
NH Bypass, Near INTUC Junction Nettoor , Kanayannur

Sugar Business Hotel konaklamanızda Kanayannur merkezinde, Vembanad Gölü ile 8 dakika sürüş mesafesinde ve Mattancherry Sarayı ile 12 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Marine Drive ile 11,3 km ve Chottanikkara Bhagavathy Temple ile 12 km mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 46 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x