Kazdağları Reis İnn Hotel Spa

Yeşilyurt, Gelibolu, Çanakkale
Kazdağları Reis İnn Hotel Spa Genel
Kazdağları Reis İnn Hotel Spa Genel
Kazdağları Reis İnn Hotel Spa Genel
Kazdağları Reis İnn Hotel Spa Genel
Kazdağları Reis İnn Hotel Spa Genel
Image More +16 fotoğraf
Kazdağları Reis İnn Hotel Spa
Yeşilyurt Köyü No:221, 17860 Ayvacık/Çanakkale Gelibolu, Çanakkale

Kaz Dağları eteklerinde asırlık çam, meşe ve çınar ağaçları arasında doğa ile iç içe keyifli bir tatil yapabileceğiniz Reis Inn Hotel Kazdağları, Köyden Kente Teknoloji Müzesi'nin hemen yanında güzel bir konumda yer alıyor.

Şık mimari bir konakta 20 tane sigara içilmeyen odası ile konuklarına hizmet veren butik otelde özel dekorasyonlu balayı suitleri ve bağlantılı aile odaları da var. Her biri özenle dekore edilmiş ve doğa manzaralı geniş balkonlara sahip odalarda spa küveti ve şömineden ayrı oturma alanlarına, küvetli lüks banyodan ücretsiz kablosuz internete kadar her türlü özelliği bulabilirsiniz.

Meyve ağaçlarıyla süslü bahçesinde hamaklar, minderler ve çardaklarda bitki çayı ve kahve çeşitleri ile dinlenebileceğiniz otelin spa merkezinde de geleneksel Türk hamamı, buhar odası, sauna, jakuzi ve masaj hizmetleri ile yorgunluk atabilirsiniz.

Kış aylarında şark köşelerinde şömine önünde nargile çeşitleri, salep ve sıcak şarap ile güzel zaman geçirebileceğiniz otelin bahçe restoranında ise yöresel ve organik ürünlerle serpme köy kahvaltıları; öğle ve akşamları ise ızgara çeşitlerinden dünya mutfaklarına ve diyet menülere kadar pek çok seçenek, zengin şarap menüleriyle misafirlere sunuluyor.

Eğitimlere ev sahipliği yapan toplantı salonunu ve tam donanımlı spor salonunu da kullanabileceğiniz tesiste bisiklet kiralayabilir, Kaz Dağları'nın güzelliğini rehberli doğa yürüyüşleri ile keşfe çıkabilirsiniz.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Suit
Standart Suit
Junior
Junior Suit
Suit
Suit Oda
Şömineli
Şömineli Oda
Jakuzili
Jakuzili Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

 

Resepsiyon 22.00 sonrası kapalıdır. Geç girişlerde karşılama için önceden haber verilmesi gerekmektedir.

Tesisimizin kapalı havuzu ısıtma sistemi arızası sebebi ile 2023-2024 kış sezonunda kullanım dışıdır.

Yakınındaki Oteller

x