Kayjay Villa

Western Province
Kayjay Villa Genel
Kayjay Villa Öne Çıkan Resim
Kayjay Villa Dış Mekan
Kayjay Villa Kahvaltı
Kayjay Villa Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Kayjay Villa
100 E, Bopitiya Road , Western Province

Uswetakeiyawa bölgesindeki Kayjay Villa konaklamanızda, Uswetakeiyaw Plajı yakınında ve Muthuraja Wela Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Muthurajawela Turizm Danışma Merkezi ile 3,9 mi (6,3 km) ve Crow Island Plajı ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Room with Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x