Gondolas Holiday Lanka

Western Province
Gondolas Holiday Lanka Genel
Gondolas Holiday Lanka Genel
Gondolas Holiday Lanka Genel
Gondolas Holiday Lanka Genel
Gondolas Holiday Lanka Öne Çıkan Resim
Image More +22 fotoğraf
Gondolas Holiday Lanka
750 Negombo Rd Maththumagala , Western Province

Ragama bölgesindeki Gondolas Holiday Lanka misafirlere banliyöde, Uswetakeiyaw Plajı ve Sugathadasa Stadyumu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Muthuraja Wela Parkı ile 4,1 mi (6,6 km) ve Guruge Doğa Parkı ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize ücretsiz gazete servisi ve çamaşır makineleri gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x