Kaya Heritage Hotel

Bangkok
Kaya Heritage Hotel Öne Çıkan Resim
Kaya Heritage Hotel Dış Mekan
Kaya Heritage Hotel Dış Mekan
Kaya Heritage Hotel Dış Mekan
Kaya Heritage Hotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Kaya Heritage Hotel
615/3 Prannok Street, Ban Chang Lo Bangkok Noi, Bangkok , Bangkok

Kaya Heritage Hotel misafirlere Bangkok (Bangkok Noi) bölgesinde, Thonburi Hastanesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Khaosan Caddesi ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Siriraj Hastanesi ile 2,3 km (1,4 mil) ve Büyük Kraliyet Sarayı ile 5,4 km (3,4 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirler şömine ve Akıllı televizyonlar olan 66 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler 3 kilometre içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x