Kaveri Ayurveda Resort

Avudangawa
Kaveri Ayurveda Resort Öne Çıkan Resim
Kaveri Ayurveda Resort Dış Mekan
Kaveri Ayurveda Resort Dış Mekan
Kaveri Ayurveda Resort Dış Mekan
Kaveri Ayurveda Resort Dış Mekan
Image More +86 fotoğraf
Kaveri Ayurveda Resort
Galkanda Yaya Road Avudangawa , Avudangawa

Avudangawa bölgesindeki Kaveri Ayurveda Resort konaklamanızda, Pidurangala Kayası ile 5,2 mi (8,4 km) ve Antik Sigiriya Kenti ile 6 mi (9,7 km) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Sigiriya Müzesi ile 7,3 mi (11,8 km) ve Minneriya Ulusal Parkı ile 7,8 mi (12,5 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Kaveri Ayurveda misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz gazete servisi ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x