Katerina's Bungalows

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Mantoudi-Limni-Agia Anna
Katerina's Bungalows Genel
Katerina's Bungalows Genel
Katerina's Bungalows Genel
Katerina's Bungalows Öne Çıkan Resim
Katerina's Bungalows Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Katerina's Bungalows
Rovies Teselya Ve Merkez Yunanistan, Mantoudi-Limni-Agia Anna

Mantoudi-Limni-Agia Anna bölgesindeki Katerina's Bungalows konaklamanızda, Convent of Galataki ve Historical & Folk Museum ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Dafnokouki Şelalesi ile 6,3 mi (10,2 km) ve Limini İskelesi ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Öğle yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x