Hotel Rovies

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Mantoudi-Limni-Agia Anna
Hotel Rovies Genel
Hotel Rovies Öne Çıkan Resim
Hotel Rovies Dış Mekan
Hotel Rovies İç Mekan
Hotel Rovies Kahvaltı
Image More +14 fotoğraf
Hotel Rovies
M. Stratou 48 Teselya Ve Merkez Yunanistan, Mantoudi-Limni-Agia Anna

Mantoudi-Limni-Agia Anna bölgesindeki Hotel Rovies konaklamanızda Convent of Galataki ve Historical & Folk Museum ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Limini İskelesi ile 6,7 mi (10,7 km) ve Dafnokouki Şelalesi ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 odada MP3 takma konsolu ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler karaoke gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda (Economy)
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x