Kata Leaf Resort

Puket Adası, Karon
Kata Leaf Resort Öne Çıkan Resim
Kata Leaf Resort Dış Mekan
Kata Leaf Resort Dış Mekan
Kata Leaf Resort Dış Mekan
Kata Leaf Resort Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Kata Leaf Resort
197 Soi Khoktanod Puket Adası, Karon

Kata Leaf Resort misafirlere Karon bölgesinde, plaj yakınında, Kata Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Kata Noi Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Karon Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Patong Plajı ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor.

Misafirler için 13 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
One
One Bedroom Bungalow
Two
Two Bedroom Bungalow
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x