Chanalai Flora Resort, Kata Beach

Güney Tayland, Karon
Chanalai Flora Resort, Kata Beach Genel
Chanalai Flora Resort, Kata Beach Genel
Chanalai Flora Resort, Kata Beach Genel
Chanalai Flora Resort, Kata Beach Öne Çıkan Resim
Chanalai Flora Resort, Kata Beach Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Chanalai Flora Resort, Kata Beach
175 Kata Beach, Koktanode Road Güney Tayland, Karon

Chanalai Flora Resort, Kata Beach konaklamanızda Karon bölgesinde, plaj yakınında, Kata Noi Plajı ve Karon Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Chalong Tapınağı ile 8,4 km ve Promthep Burnu ile 10,1 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Busarakum Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecek istediğinizde, havuz barı, 2 bar/dinlenme salonu ve 2 havuz kenarı barı idealdir. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 144 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. 100 metre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Grand
Grand Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x