Kasztanowy Pałac

Tarnowo Podgorne
Kasztanowy Pałac Genel
Kasztanowy Pałac Genel
Kasztanowy Pałac Öne Çıkan Resim
Kasztanowy Pałac Dış Mekan
Kasztanowy Pałac Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Kasztanowy Pałac
15 Lipowa , Tarnowo Podgorne

Tarnowo Podgorne bölgesindeki Kasztanowy Pałac misafirlere denize sıfır, Bachalski Sport Park ve Zoological Gardens ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bytkowo Golf Club ile 7,5 mi (12,1 km) ve Lech Poznań Stadium ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere genel oturma odası, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Apart Daire
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x