Hotel Rezydencja Solei

Poznan
Hotel Rezydencja Solei Öne Çıkan Resim
Hotel Rezydencja Solei Dış Mekan
Hotel Rezydencja Solei Golf
Hotel Rezydencja Solei Yerinde Yemek
Hotel Rezydencja Solei Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Hotel Rezydencja Solei
Poznan Walecka 2 , Poznan

Poznan bölgesindeki Hotel Rezydencja Solei konaklamanızda Morasko Meteorite Nature Reserve ve Bachalski Sport Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Park Wodny Octopus Conference Center ile 2,8 mi (4,4 km) ve Parish of St. Stanislaus Kostka ile 4,9 mi (7,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 23 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x