Karunakarala Ayurveda Resort

Kammala
Karunakarala Ayurveda Resort Genel
Karunakarala Ayurveda Resort Genel
Karunakarala Ayurveda Resort Genel
Karunakarala Ayurveda Resort Genel
Karunakarala Ayurveda Resort Öne Çıkan Resim
Image More +60 fotoğraf
Karunakarala Ayurveda Resort
Centra Paradise Park Jesu Nasarenu Mawatha, Thoppu Thota , Kammala

Karunakarala Ayurveda Resort misafirlere Kammala bölgesinde, nehir üzerinde ve St Anthony's Kilisesi ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Negombo Plajı ile 5,8 mi (9,4 km) ve Negombo Plaj Parkı ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Herb & Spice Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 47 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x