Ging Oya Lodge

Kammala
Ging Oya Lodge Genel
Ging Oya Lodge Genel
Ging Oya Lodge Genel
Ging Oya Lodge Genel
Ging Oya Lodge Genel
Image More +40 fotoğraf
Ging Oya Lodge
Ging Oya Lodge , Kammala

Ging Oya Lodge konaklamanızda Kammala bölgesinde, Negombo Plajı ile 9,2 km (5,7 mi) ve Negombo Plaj Parkı ile 10 km (6,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan pansiyon Ave Maria Rahibe Manastırı ile 12 km (7,5 mi) ve St. Sebastian's Kilisesi ile 12 km (7,5 mi) mesafede.

Ging Oya Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x