Karon Hotel - Lajpat Nagar

Yeni Delhi
Karon Hotel - Lajpat Nagar Genel
Karon Hotel - Lajpat Nagar Genel
Karon Hotel - Lajpat Nagar Genel
Karon Hotel - Lajpat Nagar Genel
Karon Hotel - Lajpat Nagar Öne Çıkan Resim
Image More +55 fotoğraf
Karon Hotel - Lajpat Nagar
61 Ring Road Lajpat Nagar III South Delhi , Yeni Delhi

Karon Hotel - Lajpat Nagar konaklamanızda Yeni Delhi bölgesinde, Hindistan Kapısı ile 7,9 km (4,9 mi) ve Pragati Maidan ile 8,2 km (5,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 10,2 km (6,3 mil) ve Gurudwara Bangla Sahib ibadet evi ile 12,9 km (8 mil) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Karon Hotel Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için düğün organizasyonu hizmeti, lobide şömine ve tur/bilet desteği mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Yeni Delhi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 200 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x