Hari's Court, Lajpat Nagar

Yeni Delhi
Hari's Court, Lajpat Nagar Öne Çıkan Resim
Hari's Court, Lajpat Nagar Dış Mekan
Hari's Court, Lajpat Nagar Dış Mekan
Hari's Court, Lajpat Nagar İç Mekan
Hari's Court, Lajpat Nagar Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Hari's Court, Lajpat Nagar
71, Ring Road Lajapat Nagar-3 , Yeni Delhi

Yeni Delhi (Lajpat Nagar) bölgesindeki Hari's Court, Lajpat Nagar misafirlere Lajpat Nagar Merkez Çarşısı ve ISKCON Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hindistan Kapısı ile 4,6 mi (7,4 km) ve Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 6,4 mi (10,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

35 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x