Karma Jimbaran

Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan
Karma Jimbaran Genel
Karma Jimbaran Genel
Karma Jimbaran Genel
Karma Jimbaran Genel
Karma Jimbaran Genel
Image More +54 fotoğraf
Karma Jimbaran
Jalan Bukit Permai Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan

Jimbaran (Jimbaran Körfezi) bölgesindeki Karma Jimbaran konaklamanızda Samasta Lifestyle Village Alışveriş Merkezi ve Jenggala Factory alışveriş merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Kedonganan Balıkçı İskelesi ile 4,3 km ve Garuda Wisnu Kencana Kültür Parkı ile 4,4 km mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için The Bay Bar & Grill ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için özel havuz bulunan 20 odamız vardır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablolu İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve 24 saat açık spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Villa, 4 Yatak Odası, Vadi Manzaralı
Room
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Vadi Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x