CassaMia Bali

Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan
CassaMia Bali Genel
CassaMia Bali Öne Çıkan Resim
CassaMia Bali Dış Mekan
CassaMia Bali İç Mekan
CassaMia Bali İç Mekan
Image More +70 fotoğraf
CassaMia Bali
Jalan Bukit Permai. Gang Taman Sastra 2 Lesser Sunda Islands, Kuta Selatan

CassaMia Bali misafirlere Jimbaran (Jimbaran Körfezi) bölgesinde, Cimbaran Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Garuda Wisnu Kencana Kültür Parkı ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Balangan Plajı ile 8,4 km ve Pandawa Plajı ile 10,3 km mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LED televizyon olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 85-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Villa, 3 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Havuz Manzaralı
Room
Family Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Luxury Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x