Kangetsuen

Otofuke
Kangetsuen Genel
Kangetsuen Genel
Kangetsuen Genel
Kangetsuen Genel
Kangetsuen Öne Çıkan Resim
Image More +127 fotoğraf
Kangetsuen
14-2 Tokachigawa Onsen Minami , Otofuke

Kangetsuen misafirlere Otofuke bölgesinde, nehir üzerinde, Tokachigawa Kaplıcası ve Tokachigaoka Park ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan ryokan otel Hokkaido Tokachi Ekoloji Parkı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Fukunoyu ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Japon mutfağı alanında uzman olan Nire no Mori yemek servisi için ideal; bu ryokan otelde toplam 3 restoran var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 104 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Kaplıca ve karaoke gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Otofuke bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu ryokan otel misafirlerimize 2679 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Küvet
Oda,
Oda, Sigara İçilmez (Up to 2 dogs weighing -22 lb/10 kg)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Küvet (Japanese Western Room - open-air bath)
Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Newly Renovated Japanese Western)
Oda
Oda (Run of house for Single use)
Basic
Basic Oda
Traditional
Traditional Oda, Balkon, Nehir Manzaralı (Japanese Western Style, 40sqm)
Traditional
Traditional Oda (Japanese Western Style Room, 40sqm)
Room
Traditional Oda, Küvet (Japanese Western Room - open-air bath)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x