Hotel Daiheigen

Otofuke
Hotel Daiheigen Genel
Hotel Daiheigen Genel
Hotel Daiheigen Genel
Hotel Daiheigen Genel
Hotel Daiheigen Genel
Image More +88 fotoğraf
Hotel Daiheigen
Tokachigawa Onsen Minami 15-1 , Otofuke

Hotel Daiheigen misafirlere Otofuke bölgesinde, nehir üzerinde, Tokachigawa Kaplıcası ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Tokachigaoka Park ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu ryokan otel Hokkaido Tokachi Ekoloji Parkı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Fukunoyu ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için ryokan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 162 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kaplıca, gece kulübü ve karaoke vardır. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, Sigara İçilmez (Japanese Style with kaiseki)
Superior
Superior Oda, Sigara İçilmez (Japanese style with kaiseki)
Oda,
Oda, Sigara İçilmez (Japanese Western Style)
Oda,
Oda, Sigara İçilmez (Western Room with Kaiseki)
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Japanese Style Superior)
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Japanese Style Superior)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x