Kandy Supreme Hotel

Kandy
Kandy Supreme Hotel Öne Çıkan Resim
Kandy Supreme Hotel Dış Mekan
Kandy Supreme Hotel Dış Mekan
Kandy Supreme Hotel İç Mekan
Kandy Supreme Hotel Yerinde Yemek
Image More +35 fotoğraf
Kandy Supreme Hotel
63 Rajapihila Mawatha , Kandy

Kandy Supreme Hotel size Kandy merkezinde, Kandy Gölü ile 4 dakika yürüyüş ve Wales Parkı ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Malwathu Maha Viharaya ile 0,5 mi (0,8 km) ve Kandy Saat Kulesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x