Kandy Shady Trees Villa

Kandy
Kandy Shady Trees Villa Öne Çıkan Resim
Kandy Shady Trees Villa Dış Mekan
Kandy Shady Trees Villa Dış Mekan
Kandy Shady Trees Villa Dış Mekan
Kandy Shady Trees Villa Kahvaltı
Image More +23 fotoğraf
Kandy Shady Trees Villa
66/65 Rajapihilla Mawatha , Kandy

Kandy bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Lakeside Adventist Hastanesi ve Kandy Gölü ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Kandy Sanat Birliği ve Kültür Merkezi ile 1 mi (1,6 km) ve İngiliz Karargah Mezarlığı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Konforunuz için villa vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x