Days Inn Kandy

Kandy
Days Inn Kandy Öne Çıkan Resim
Days Inn Kandy Dış Mekan
Days Inn Kandy Dış Mekan
Days Inn Kandy İç Mekan
Days Inn Kandy İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Days Inn Kandy
66A Rajapihilla Mawatha , Kandy

Kandy bölgesindeki Days Inn Kandy konaklamanızda, Lakeside Adventist Hastanesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Kandy Gölü ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Kandy Sanat Birliği ve Kültür Merkezi ile 0,9 mi (1,5 km) ve İngiliz Karargah Mezarlığı ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Oda
Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x