Kanasuk Selfcatering Apartments

Mahe Adası
Kanasuk Selfcatering Apartments Genel
Kanasuk Selfcatering Apartments Genel
Kanasuk Selfcatering Apartments Genel
Kanasuk Selfcatering Apartments Öne Çıkan Resim
Kanasuk Selfcatering Apartments Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
Kanasuk Selfcatering Apartments
Anse Aux Poules Bleues , Mahe Adası

Kanasuk Selfcatering Apartments misafirlere Mahe Adası bölgesinde, plaj yakınında ve Anse Boileau Beach ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Anse Soleil Plajı ile 2,1 mi (3,3 km) ve Baie Lazare Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize ayrı oturma alanı, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Bahçe Manzaralı (Ground Floor)
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Bahçe Manzaralı (Upper Floor)
Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Bahçe Manzaralı (Upper Floor)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x