Kaminoyama Azumaya

Okitama, Kaminoyama
Kaminoyama Azumaya Genel
Kaminoyama Azumaya Genel
Kaminoyama Azumaya Öne Çıkan Resim
Kaminoyama Azumaya Dış Mekan
Kaminoyama Azumaya Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Kaminoyama Azumaya
Sinyu 1-23 Okitama, Kaminoyama

Kaminoyama bölgesindeki Kaminoyama Azumaya konaklamanızda, Kaminoyama Kalesi ve Takeda Şaraphanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu ryokan otel Zao Hot Springs Ski Resort (Zao Kaplıcaları ve Kayak Merkezi) ile 10,5 mi (16,9 km) ve Hayama Sıcak Kaplıcası ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 56 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kaplıca, gece kulübü ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu ryokan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Junior
Junior Süit (Open Air Bath, TUKI/HOSHI)
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Standard Japanese Style Room for 5ppl)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Japanese Style, 12-17 Tatami, Hiroen)
Room
Premium Süit (with Open Air Bath, HANA/KI)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x