Arimakan

Okitama, Kaminoyama
Arimakan Genel
Arimakan Genel
Arimakan Öne Çıkan Resim
Arimakan Dış Mekan
Arimakan Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Arimakan
6-5 Shinyu Okitama, Kaminoyama

Kaminoyama bölgesindeki Arimakan konaklamanızda, Kaminoyama Kalesi ve Hayama Sıcak Kaplıcası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu ryokan otel Zao Hot Springs Ski Resort (Zao Kaplıcaları ve Kayak Merkezi) ile 10,6 mi (17 km) ve Takeda Şaraphanesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Ryokan otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kaplıca, ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası bulunmaktadır. Bu ryokan otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve balo salonu sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Japanese Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x