Kamac - Hostel

Kadiogo, Ouagadougou
Kamac - Hostel Öne Çıkan Resim
Kamac - Hostel Dış Mekan
Kamac - Hostel Dış Mekan
Kamac - Hostel İç Mekan
Kamac - Hostel Kahvaltı
Image More +10 fotoğraf
Kamac - Hostel
Ouagadougou 01BP2174 Kadiogo, Ouagadougou

Kamac - Hostel misafirlere Ouagadougou merkezinde, Musée de la Musique ve Cineastes Meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Ouagadougou Katedrali ile 1,1 mi (1,7 km) ve Moro-Naba Palace ile 1,5 mi (2,3 km) mesafede.

Kamac - Hostel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x