Kama Bangkok - Boutique Bed & Breakfast

Orta Tayland, Bangkok
Kama Bangkok - Boutique Bed & Breakfast Genel
Kama Bangkok - Boutique Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Kama Bangkok - Boutique Bed & Breakfast Dış Mekan
Kama Bangkok - Boutique Bed & Breakfast Dış Mekan
Kama Bangkok - Boutique Bed & Breakfast İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Kama Bangkok - Boutique Bed & Breakfast
3331/25 Sut Prasoet 4, Bang Khlo Bang Kho Laem Orta Tayland, Bangkok

Kama Bangkok - Boutique Bed & Breakfast misafirlere Bangkok merkezinde, Chao Praya River ve Sri Mariamman Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 5,7 mi (9,2 km) ve Khaosan Caddesi ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Kama ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 16 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Room with shared bathroom
Room
Premium Ortak Ranzalı Oda, 1 Yatak Odası, Teras
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x