Kalia Hotel

Güney Vietnam, Duong To
Kalia Hotel Öne Çıkan Resim
Kalia Hotel Dış Mekan
Kalia Hotel Dış Mekan
Kalia Hotel Dış Mekan
Kalia Hotel Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Kalia Hotel
Ap Duong Bao, Duong To B1-905 Waterfront BIM Group Güney Vietnam, Duong To

Phu Quoc bölgesindeki Kalia Hotel misafirlere okyanus kıyısında, Walking Street Phu Quoc ve Phu Quoc Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Phu Quoc Gece Pazarı ile 8,7 mi (14 km) ve Suoi Tranh Şelalesi ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Bu otelde, 3 restoran ve 3 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6 ve 10 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

65 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca genel oturma odası ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x