Kakashi hotel Phu Quoc

Güney Vietnam, Duong To
Kakashi hotel Phu Quoc Genel
Kakashi hotel Phu Quoc Öne Çıkan Resim
Kakashi hotel Phu Quoc Dış Mekan
Kakashi hotel Phu Quoc Kahvaltı
Kakashi hotel Phu Quoc Oda Manzaraları
Image More +31 fotoğraf
Kakashi hotel Phu Quoc
B4 901-906, Duong Bao, Duong To Güney Vietnam, Duong To

Kakashi hotel Phu Quoc misafirlere Phu Quoc bölgesinde, plajda ve Walking Street Phu Quoc ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Phu Quoc Plajı ile 4,3 mi (6,9 km) ve Phu Quoc Gece Pazarı ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Kakashi hotel Phu Quoc misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x