Kalesma Mykonos

Aegean Sea, Ornos
Kalesma Mykonos Öne Çıkan Resim
Kalesma Mykonos Dış Mekan
Kalesma Mykonos Dış Mekan
Kalesma Mykonos Dış Mekan
Kalesma Mykonos Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Kalesma Mykonos
Aleomandra/Agios Ioannis Aegean Sea, Ornos

Mikonos bölgesindeki Kalesma Mykonos misafirlere Ornos Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Mikonos Değirmenleri ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Mykonos Eski Limanı ile 5,1 km ve Psarou Plajı ile 5,6 km mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Pere Ubu restoranı havuz manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 odada özel havuz ve Akıllı televizyonlar vardır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Deniz Manzaralı (Kalesma Suite)
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (Kalesma Apollo Villa)
Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (Kalesma Artemis Villa)
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 6 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x