Kaibae Hut Resort

Tayland Doğu Sahili, Ko Chang
Kaibae Hut Resort Genel
Kaibae Hut Resort Öne Çıkan Resim
Kaibae Hut Resort Dış Mekan
Kaibae Hut Resort Dış Mekan
Kaibae Hut Resort Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Kaibae Hut Resort
10/3 Moo 4 T.Koh Chang, Kaibae Beach Tayland Doğu Sahili, Ko Chang

Kaibae Hut Resort misafirlere Ko Chang bölgesinde, plajda, Ko Chang Ulusal Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kai Be Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel White Sand Beach (Beyaz Kum Plajı) ile 6,2 mi (10 km) ve Ko Chang Uluslararası Tıp Merkezi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Kaibae Hut Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 69 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda
Room
Standard Bungalov
Room
Family Bungalov
Room
Grand Bungalov, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x