K Resort Ngwe Saung Beach

Ngwe Saung
K Resort Ngwe Saung Beach Öne Çıkan Resim
K Resort Ngwe Saung Beach Dış Mekan
K Resort Ngwe Saung Beach Dış Mekan
K Resort Ngwe Saung Beach Dış Mekan
K Resort Ngwe Saung Beach Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
K Resort Ngwe Saung Beach
4 Quartar , Buu Kwal Village , Ngwe Saung

Ngwe Saung bölgesindeki K Resort Ngwe Saung Beach, Ngwesaung Plajı ve Aşıklar Adası ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu plaj olan resort otel Shwemokhtaw Pagodası ve Tar Wa Tein Thar Pagodası ile aynı bölgededir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Ruby)
Room
Deluxe Villa, Deniz Manzaralı
Room
Villa, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Villa
Room
Villa
Room
Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Panoramic Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x