Ocean Blue Ngwe Saung Beach Hotel

Ngwe Saung
Ocean Blue Ngwe Saung Beach Hotel Genel
Ocean Blue Ngwe Saung Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Ocean Blue Ngwe Saung Beach Hotel Dış Mekan
Ocean Blue Ngwe Saung Beach Hotel Dış Mekan
Ocean Blue Ngwe Saung Beach Hotel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Ocean Blue Ngwe Saung Beach Hotel
1/A, Main Road, Ngwesaung Beach , Ngwe Saung

Ngwe Saung bölgesindeki Ocean Blue Ngwe Saung Beach Hotel konaklamanızda, Ngwesaung Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Aşıklar Adası ile 14 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel, Chuang Thar Plajı ile aynı bölgededir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 65 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Executive
Executive Bungalov, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x