K Maison Lanna Boutique Hotel

Chiang Mai
K Maison Lanna Boutique Hotel Genel
K Maison Lanna Boutique Hotel Genel
K Maison Lanna Boutique Hotel Genel
K Maison Lanna Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
K Maison Lanna Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
K Maison Lanna Boutique Hotel
67/8 Na Wat Ket Alley Wat Ket Sub-district , Chiang Mai

K Maison Lanna Boutique Hotel misafirlere Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Riverside ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tha Phae Kapısı ile 1 mi (1,6 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Amerika mutfağı için Khao Khaow Lounge ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Lanna
Lanna Deluxe
Room
Classic Lanna
Room
Classic Corner
Room
Siam Deluxe
Room
Lanna Duplex
Room
Lanna Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x