K&B Happy Hostel

Tainan
K&B Happy Hostel Öne Çıkan Resim
K&B Happy Hostel Dış Mekan
K&B Happy Hostel Oda Manzaraları
K&B Happy Hostel Oda Manzaraları
K&B Happy Hostel Oda Manzaraları
Image More +39 fotoğraf
K&B Happy Hostel
No. 12, Lane 38, Zhouping 2nd St Anping District , Tainan

K&B Happy Hostel misafirlere Tainan (Anping) bölgesinde, Tainan Gece Çiçek Pazarı ve Taijiang Milli Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Chihkan Kalesi ile 3,7 mi (6 km) ve Guohua Sokağı ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, Ortak Banyo
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Dört Kişilik Oda, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x