K-Apart Hotel Hurth

Rhine-romantic Route, Huerth
K-Apart Hotel Hurth Genel
K-Apart Hotel Hurth Genel
K-Apart Hotel Hurth Genel
K-Apart Hotel Hurth Öne Çıkan Resim
K-Apart Hotel Hurth Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
K-Apart Hotel Hurth
Hans-Böckler-Str. 150 Rhine-romantic Route, Huerth

Huerth bölgesindeki K-Apart Hotel Hurth konaklamanızda Rhineland Nature Park ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Forstbotanischer Garten Koln ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Phantasialand Eğlence Parkı ile 6,3 mi (10,1 km) ve Cologne Katedrali ile 13,5 mi (21,6 km) mesafede.

Hürther Wirtshaus, K-Apart Hotel Hurth misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

86 odada buzdolabı ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Oda
Oda
Oda
Oda
Luxury
Luxury Apart Daire
Xtra
Xtra Luxury Apartment
Business
Business Oda
Comfort
Comfort Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x