Bonprix Hotel

Rhine-romantic Route, Bruehl
Bonprix Hotel Genel
Bonprix Hotel Genel
Bonprix Hotel Dış Mekan
Bonprix Hotel Dış Mekan
Bonprix Hotel Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Bonprix Hotel
Hamburger Str. 18 Rhine-romantic Route, Bruehl

Bonprix Hotel konaklamanızda Bruehl bölgesinde, Phantasialand Eğlence Parkı ile 11,3 km (7 mi) ve LANXESS Arena ile 19,9 km (12,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Köln Ticaret Fuarı Alanı ile 21,3 km (13,2 mil) ve Çikolata Müzesi ile 22 km (13,7 mil) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 6.00 ve 9.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x