Jun Yue Hotel

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Jun Yue Hotel Genel
Jun Yue Hotel Genel
Jun Yue Hotel Genel
Jun Yue Hotel Öne Çıkan Resim
Jun Yue Hotel Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Jun Yue Hotel
6AE, Street 150 Sk. Veal Vong, Khan 7 Makara Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Jun Yue Hotel konaklamanızda Phnom Penh merkezinde, Merkez Pazarı ve Tuol Sleng Soykırım Müzesi 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Kamboçya Ulusal Müzesi ile 3 km (1,9 mil) ve Phnom Penh Gece Pazarı ile 3,2 km (2 mil) mesafede.

Yemek servisi için Sky ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimiz için 56 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Phnom Penh bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 904 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x