Julphar Hotel

Al Seer
Julphar Hotel Öne Çıkan Resim
Julphar Hotel Dış Mekan
Julphar Hotel Yerinde Yemek
Julphar Hotel Yerinde Yemek
Julphar Hotel Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Julphar Hotel
Al Jazah Street, Nakheel Area Opposite Al Mamoura Police Station , Al Seer

Ras Al Khaimah bölgesindeki Julphar Hotel konaklamanızda, Fun City ve National Museum of Ras al Khaimah (Ras al Khaimah Ulusal Müzesi) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Al Manar Mall ile 1,8 mi (2,8 km) ve Jazirat Al Hamra Fishing Village ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Business
Business Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak Odası
Executive
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x