Doubletree by Hilton Ras Al Khaimah

Al Seer
Doubletree by Hilton Ras Al Khaimah Genel
Doubletree by Hilton Ras Al Khaimah Genel
Doubletree by Hilton Ras Al Khaimah Genel
Doubletree by Hilton Ras Al Khaimah Genel
Doubletree by Hilton Ras Al Khaimah Genel
Image More +51 fotoğraf
Doubletree by Hilton Ras Al Khaimah
Al Jazah Road , Al Seer

Doubletree by Hilton Ras Al Khaimah size Ras Al Khaimah merkezinde, Tower Links Golf Club ve Fun City ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Al Manar Mall ile 2,4 mi (3,8 km) ve Jazirat Al Hamra Fishing Village ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Podium restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

154 odada MP3 takma konsolu ve minibar mevcuttur. 42 inç LCD televizyon sunulur, kablolu / kablosuz İnternet erişimi ücretlidir. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü ve açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Creek View)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Plus)
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x