Jubawa Homestay

Lesser Sunda Islands, Pemuteran
Jubawa Homestay Öne Çıkan Resim
Jubawa Homestay Dış Mekan
Jubawa Homestay Dış Mekan
Jubawa Homestay Yerinde Yemek
Jubawa Homestay Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Jubawa Homestay
Jl. Seririt-Gilimanuk, Singaraja Lesser Sunda Islands, Pemuteran

Jubawa Homestay misafirlere Pemuteran bölgesinde, plaj yakınında, Pemuteran Plajı ve Bukit Batu Kursi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lovina Plajı ile 26,6 mi (42,7 km) ve Bio-Rock Pemuteran Bali ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Jubawa yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

16 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (with Air Conditioning)
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Standard Oda (with Fan)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x