Antari Hotel

Lesser Sunda Islands, Pemuteran
Antari Hotel Öne Çıkan Resim
Antari Hotel Dış Mekan
Antari Hotel Dış Mekan
Antari Hotel Dış Mekan
Antari Hotel Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Antari Hotel
Jalan Gilimanuk - Singaraja Lesser Sunda Islands, Pemuteran

Antari Hotel misafirlere Pemuteran bölgesinde, deniz kıyısında, Pemuteran Plajı ve Bio-Rock Pemuteran Bali ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lovina Plajı ile 26,8 mi (43,2 km) ve Bukit Batu Kursi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirler için 12 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x