József Körút Apartment

Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi
József Körút Apartment Genel
József Körút Apartment Öne Çıkan Resim
József Körút Apartment Dış Mekan
József Körút Apartment Dış Mekan
József Körút Apartment İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
József Körút Apartment
Jozsef Körut 67 Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi

József Körút Apartment misafirlere Budapeşte merkezinde, Corvin Meydanı ve Uygulamalı Sanatlar Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tarihi otel Gellert Termal Banyoları ve Yüzme Havuzu ile 1,3 mi (2 km) ve Parlamento Binası ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize bilgisayar ile ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apartment
Apartment for 4 people
Room
Apartment for 3 people
Room
Apartment for 2 people

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x