Jova Hotel

Costa Blanca, El Campello
Jova Hotel Dış Mekan
Jova Hotel Dış Mekan
Jova Hotel Oda Düzeni
Jova Hotel Banyo Tipleri
Jova Hotel Banyo Tipleri
Image More +18 fotoğraf
Jova Hotel
Calle Sant Pere, 39-41 Costa Blanca, El Campello

Jova Hotel misafirlere El Campello bölgesinde, plajda, Campello Plajı ve Platja del Carrerlamar ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Alicante Limanı ile 11,4 mi (18,3 km) ve El Corte Ingles Alışveriş Merkezi ile 11,7 mi (18,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 21 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x